A vizet edénybe öntjük. Hozzáadjuk a sót, a vajat, felforraljuk. Elkezdjük beleszórni a lisztet (kis lángon dolgozunk), közben folyamatosan kevergetjük, hogy csomómentes legyen.
Addig kevergetjük, amíg a tészta már el nem kezd elválni az edény oldalától. Ha már jó az állaga, akkor hideg tálba áttesszük, kevergetjük, egészen addig, amíg kicsit ki nem hűl.
Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, mindegyik után jó alaposan eldolgozzuk. A jó tészta sűrű, sima, fényes.
A tepsit olajjal kikenjük vagy sütőpapírral kibéleljük. A poharakat körberajzoljuk, majd a körön belülre visszük fel a süteményes zsákba töltött tésztát.
200-220 fokos sütőben 7 percig sütjük – az ajtót nem nyitjuk le. Ezután a hőfokot 180 fokra csökkentjük, majd addig sütjük, amíg aranyszínű nem lesz.
Amikor már színt kapott, a sütőt lekapcsoljuk, az ajtaját résnyire kinyitjuk, további 10 percig pihentetjük. 10 perc után a képviselőfánkokat kivesszük a sütőből, majd rögtön félbe vágjuk. Kihűtjük.
A tejből, cukorból, vaníliacukorból, pudingporból sűrű pudingot főzünk, kihűtjük.
A kihűlt félbe vágott képviselőfánkokat megöltjük a krémmel, rákenjük a tejszínhabot.
A cukromázat a csomagoláson szereplő útmutató szerint elkészítjük, a tetejét ezzel díszítjük.