A céklát próbálom a lehető legsokoldalúbban felhasználni a konyhában. Alapból savanyúságként van az éléskamrában pár üveggel, de emellett, salátákhoz, levesekhez is sokat használom, de köretnek is zseniális. Legyen főtt, sült, nyers vagy savanyított, a jó kis céklás íz és gyönyörű vörös színvilág az, amit így megfogott. Szerző: Rebeka
A céklát próbálom a lehető legsokoldalúbban felhasználni a konyhában. Alapból savanyúságként van az éléskamrában pár üveggel, de emellett, salátákhoz, levesekhez is sokat használom, de köretnek is zseniális. Legyen főtt, sült, nyers vagy savanyított, a jó kis céklás íz és gyönyörű vörös színvilág az, amit így megfogott. Szerző: Rebeka
Blogom: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak