Ha maradt ki egy kis hús a vasárnapi marhahúslevesből, akkor itt egy remek és ízletes recept az újrahasznosításra. Az ízletes húsos babsaláta nemcsak salátának, hanem főételnek és köretnek is tökéletesen megállja a helyét. Én szeretem az erős ételeket, ezért is teszek bele chilli paprikát, de természetesen ez ízlés dolga és bátran elhagyható. A hús mellett a fő komponens a vörösbab és a lilahagyma, a zöldsaláta pedig egy kis frissességet és színt visz az ételbe. A salátát a ropogós dió koronázza meg, valamint az elengedhetetlen borecetes öntet.
Ha maradt ki egy kis hús a vasárnapi marhahúslevesből, akkor itt egy remek és ízletes recept az újrahasznosításra. Az ízletes húsos babsaláta nemcsak salátának, hanem főételnek és köretnek is tökéletesen megállja a helyét. Én szeretem az erős ételeket, ezért is teszek bele chilli paprikát, de természetesen ez ízlés dolga és bátran elhagyható. A hús mellett a fő komponens a vörösbab és a lilahagyma, a zöldsaláta pedig egy kis frissességet és színt visz az ételbe. A salátát a ropogós dió koronázza meg, valamint az elengedhetetlen borecetes öntet.
Forrás: Vk
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak