Ízletes tojásos krém, kicsit másképp

Ha nincs sok időm, mégis fel szeretném dobni a vacsorát és nem megszokottat tálalni, akkor ezt az ízletes tojásos krémet készítem, ami kicsit eltér az eddig ismerttől és kóstolttól. Az alapanyagok között nincs semmi különleges, mégis a pirított hagyma a sült virslivel teszi igazán különlegessé ezt a kencét. Pirítósra kenve, egy kis reszelt sajttal megszórva igazi különlegesség. Én anyukám savanyított uborkájával tálalom, és nagy szerencsém van, hogy a családom is szereti. Ha nincs otthon uborka, akkor bármilyen zöldség megteszi, egy kis roppanós répával, paprikával, vagy éppen jégsalátával is isteni.

Recept Ízletes tojásos krém, kicsit másképp

Hozzávalók

Hozzávalók 4 adaghoz:
2 dbkeményre főtt tojás
1/2 db5vöröshagyma
1/2 dbsárga paprika
1/2 dbvirsli
1 dbtömlős sajt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
kevés olaj

Elkészítés menete

  1. Egy kevés olajon megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát és az apróra vágott virslit.Tipp: 14 inspiráló húsvéti fogás - a legjobbak legjobbjai
  2. Egy tálban villával összetörjük a főtt tojást, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, a sajtot, a kihűlt, pirított virslis hagymát, sózzuk és borsozzuk. Alaposan elkeverjük. Jó étvágyat!

A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Diabambulkának