Ízletes tojásos krém, kicsit másképp

Ha nincs sok időm, mégis fel szeretném dobni a vacsorát és nem megszokottat tálalni, akkor ezt az ízletes tojásos krémet készítem, ami kicsit eltér az eddig ismerttől és kóstolttól. Az alapanyagok között nincs semmi különleges, mégis a pirított hagyma a sült virslivel teszi igazán különlegessé ezt a kencét. Pirítósra kenve, egy kis reszelt sajttal megszórva igazi különlegesség. Én anyukám savanyított uborkájával tálalom, és nagy szerencsém van, hogy a családom is szereti. Ha nincs otthon uborka, akkor bármilyen zöldség megteszi, egy kis roppanós répával, paprikával, vagy éppen jégsalátával is isteni.

Recept Ízletes tojásos krém, kicsit másképp

Hozzávalók

Hozzávalók 4 adaghoz:
2 dbkeményre főtt tojás
1/2 db5vöröshagyma
1/2 dbsárga paprika
1/2 dbvirsli
1 dbtömlős sajt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
kevés olaj

Elkészítés menete

  1. Egy kevés olajon megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát és az apróra vágott virslit.
  2. Egy tálban villával összetörjük a főtt tojást, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, a sajtot, a kihűlt, pirított virslis hagymát, sózzuk és borsozzuk. Alaposan elkeverjük. Jó étvágyat!

A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Diabambulkának