Ha nincs sok időm, mégis fel szeretném dobni a vacsorát és nem megszokottat tálalni, akkor ezt az ízletes tojásos krémet készítem, ami kicsit eltér az eddig ismerttől és kóstolttól. Az alapanyagok között nincs semmi különleges, mégis a pirított hagyma a sült virslivel teszi igazán különlegessé ezt a kencét. Pirítósra kenve, egy kis reszelt sajttal megszórva igazi különlegesség. Én anyukám savanyított uborkájával tálalom, és nagy szerencsém van, hogy a családom is szereti. Ha nincs otthon uborka, akkor bármilyen zöldség megteszi, egy kis roppanós répával, paprikával, vagy éppen jégsalátával is isteni.
Ha nincs sok időm, mégis fel szeretném dobni a vacsorát és nem megszokottat tálalni, akkor ezt az ízletes tojásos krémet készítem, ami kicsit eltér az eddig ismerttől és kóstolttól. Az alapanyagok között nincs semmi különleges, mégis a pirított hagyma a sült virslivel teszi igazán különlegessé ezt a kencét. Pirítósra kenve, egy kis reszelt sajttal megszórva igazi különlegesség. Én anyukám savanyított uborkájával tálalom, és nagy szerencsém van, hogy a családom is szereti. Ha nincs otthon uborka, akkor bármilyen zöldség megteszi, egy kis roppanós répával, paprikával, vagy éppen jégsalátával is isteni.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Diabambulkának
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak