Ízletes tojásos krém, kicsit másképp

Hozzáadta: Babu27, 23.1.2017
Kategória: Előételek, falatkák, Szendvicskrémek, sós krémek, Ünnepek, Sósak, Főétkezések, Reggeli, Szülinap, Sajtos krémek
Ha nincs sok időm, mégis fel szeretném dobni a vacsorát és nem megszokottat tálalni, akkor ezt az ízletes tojásos krémet készítem, ami kicsit eltér az eddig ismerttől és kóstolttól. Az alapanyagok között nincs semmi különleges, mégis a pirított hagyma a sült virslivel teszi igazán különlegessé ezt a kencét. Pirítósra kenve, egy kis reszelt sajttal megszórva igazi különlegesség. Én anyukám savanyított uborkájával tálalom, és nagy szerencsém van, hogy a családom is szereti. Ha nincs otthon uborka, akkor bármilyen zöldség megteszi, egy kis roppanós répával, paprikával, vagy éppen jégsalátával is isteni.
Hozzáadta: Babu27, 23.1.2017
Kategória: Előételek, falatkák, Szendvicskrémek, sós krémek, Ünnepek, Sósak, Főétkezések, Reggeli, Szülinap, Sajtos krémek
ALAPANYAGOK
Hozzávalók 4 adaghoz:
- Egy kevés olajon megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát és az apróra vágott virslit.
- Egy tálban villával összetörjük a főtt tojást, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, a sajtot, a kihűlt, pirított virslis hagymát, sózzuk és borsozzuk. Alaposan elkeverjük. Jó étvágyat!
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Diabambulkának