TopReceptek.hu Péksütemények Joghurtos cipó
Joghurtos cipó
Recept Joghurtos cipó
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Nagyon gyors, nagyon egyszerű, nagyon finom. Csupa olyan tulajdonság, amiért szeretjük a joghurtos cipót. Én alig bírom kivárni, amíg kihűl, szinte még forrón felfalnám. Kedvencem félbe vágva és jobbnál jobb feltétekkel megpakolva. Ez a mennyiség egy kiadós vacsorára is elég. A tésztát 10 perc alatt el lehet készíteni, és a sütés is csak 10 perc. Szerző: Triniti

TopPetra TopPetra    ·   17.7.2020

Joghurtos cipó

Nagyon gyors, nagyon egyszerű, nagyon finom. Csupa olyan tulajdonság, amiért szeretjük a joghurtos cipót. Én alig bírom kivárni, amíg kihűl, szinte még forrón felfalnám. Kedvencem félbe vágva és jobbnál jobb feltétekkel megpakolva. Ez a mennyiség egy kiadós vacsorára is elég. A tésztát 10 perc alatt el lehet készíteni, és a sütés is csak 10 perc. Szerző: Triniti

20 perc
Elkészítés
10 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
200 ml
natúr joghurt
200 g
búzafinomliszt
50 g
kukoricaliszt
2 kv. kanál
1/2 kv. kanál
szódabikarbóna
Recept elkészítése
Nyomtatás
20 perc
Elkészítés
10 perc
Sütés/főzés
  1. A hozzávalókat tálba tesszük, eldolgozzuk. A kapott tésztát 6 egyenlő részre osztjuk.
  2. A kis adagokból megformázzuk a cipókat és sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
  4. Miután megsült, kihűtjük, és ízlés szerint elfogyasztjuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása