Kakukkfüves-gombás csirkemell

Recept Kakukkfüves-gombás csirkemell

Hozzáadta: Babu27, 11.1.2018

Kategória: Tésztaételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

A kakukkfüves-gombás csirkemell remek választás a mindennapokra. Szuper egyszerű az elkészítése, ráadásul nagyon ízletes és laktató is. Nagyon szeretem a gyorsan elkészíthető recepteket. Nincs benne semmi cicoma, semmi extra hozzávaló, minden nagyon egyszerűen beszerezhető, a végeredmény pedig egy olyan fogás, ami biztos ízleni fog a családnak. Hogy gyorsabban elkészüljek, szárított gombát használtam, így azzal sem kellett foglalkoznom, hogy a gombát megtisztítsam és felaprítsam.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: Babu27, 11.1.2018

Kategória: Tésztaételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

1 dbcsirkemell
1 dbvöröshagyma
1 dbleveskocka
szárított gomba
só. bors
kakukkfű (szárított)
víz
finomliszt
olaj
Köret:
tészta

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A kockára vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk.
  2. Miután a csirkehús már kifehéredett, hozzáadjuk a szárított gombát, egy kevés vízzel felöntjük és belemorzsoljuk a leveskockát.
  3. Lefedjük és addig pároljuk, amíg a csirkehús meg nem puhul.
  4. Miután a hú megpuhult, egy kevés vízben elkevert liszttel besűrítjük. Ízlés szerint még fűszerezzük.
  5. Főtt tésztával tálaljuk. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás