A kaporszósz egy igazi otthoni klasszikus, ami pillanatok alatt elkészíthető, mégis nagyon tartalmas. Na jó, ehhez azért nem árt, ha van otthon knédli vagy zsemlegombóc, na meg persze pár tojás. Érdemes friss kaporral készíteni, mert ezzel jóval intenzívebb kapros ízt adunk. Ha nincs, a fagyasztott vagy a szárított is tökéletesen megfelel. Ennél a receptnél is igaz, hogy az ízesítést a család ízléséhez kell igazítani: valaki édesebben, valaki ecetesebben szereti.
A kaporszósz egy igazi otthoni klasszikus, ami pillanatok alatt elkészíthető, mégis nagyon tartalmas. Na jó, ehhez azért nem árt, ha van otthon knédli vagy zsemlegombóc, na meg persze pár tojás. Érdemes friss kaporral készíteni, mert ezzel jóval intenzívebb kapros ízt adunk. Ha nincs, a fagyasztott vagy a szárított is tökéletesen megfelel. Ennél a receptnél is igaz, hogy az ízesítést a család ízléséhez kell igazítani: valaki édesebben, valaki ecetesebben szereti.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak