Nagyon sok nemzetnek megvan a maga káposztával töltött kenyere, cipója, leveles tésztája. Mindegyik nagyon-nagyon finom, és szerencsénk, hogy ezernyi megoldás áll rendelkezésünkre. Én kelt tésztát használok, a káposztás töltelékből és vékony tésztalapból pedig lapos cipót formázok, amit a sütőben készre sütök. Mások leveles tésztát használnak és sokkal borsosabban készítik el a tölteléket, de hát ízlések és pofonok... Szerző: Triniti
Nagyon sok nemzetnek megvan a maga káposztával töltött kenyere, cipója, leveles tésztája. Mindegyik nagyon-nagyon finom, és szerencsénk, hogy ezernyi megoldás áll rendelkezésünkre. Én kelt tésztát használok, a káposztás töltelékből és vékony tésztalapból pedig lapos cipót formázok, amit a sütőben készre sütök. Mások leveles tésztát használnak és sokkal borsosabban készítik el a tölteléket, de hát ízlések és pofonok... Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak