Kapros-sajtos palacsinta

Recept Kapros-sajtos palacsinta
KÜLDÖTT KÉPEK

A klasszikus, édes palacsinta helyett érdemes kipróbálni a sós változatokat is. Tökéletes változat a sajtos-kapros palacsinta, amit egészen új dimenziókat nyithat meg a palacsinták ízvilágában. Én önmagában is szeretem, de kapros-fokhagymás-tejfölös krémmel, szósszal egyenesen mennyei! Csak ajánlani tudom!

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz (1 pohár = 150 ml):

1,5 pohártej
2 dbtojás
1 pohárfinomliszt
150 greszelt sajt
1 kv. kanál
1 kv. kanálkristálycukor
1 kv. kanálsütőpor
2 ev. kanálolaj
friss kapor

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, sót, tojást és eldolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert, átszitált lisztet, a kis lyukú reszelőn lereszelt sajtot, olajat és az aprított kaprot.%1%2%3
  2. A tésztát elkeverjük, egészen addig, amíg sima állagú tésztát nem kapunk. Ha túl sűrű, akkor tejjel javíthatunk az állagán.%4
  3. Forró serpenyőben megsütjük a palacsintákat. Jó átvágyat!%5%6%7

Forrás: Vk

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás