Karácsonyi csokoládés kókuszgolyó, sütés nélkül, fél óra alatt

Recept Karácsonyi csokoládés kókuszgolyó, sütés nélkül, fél óra alatt
KÜLDÖTT KÉPEK

Egyes édességeknek az egyszerűségben rejlik a varázsa. A karácsonyi csokoládés kókuszgolyót nemcsak sütni nem kell, hanem mindössze fél óra alatt elkézül! Az egyik kedvenc egyszerű receptem, amit előszeretettel készítek az ünnepek alkalmával. A megformázott golyókat kókuszreszelékbe forgatom, és hogy még finomabbak legyenek, mogyorókrémmel díszítem. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szerző: Lacusin

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

200 mlvíz
150 gvaj
100 gkristálycukor
100 gétcsokoládé
100 gkókuszreszelék
250 gnápolyi
mogyorókrém díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A vizet edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a vajat és a kockára tört csokoládét.
  2. Alacsony fokozaton elkezdjük melegíteni. Amikor már az alapanyagok feloldódtak és elkeveredtek, levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a széttört nápolyit.
  3. Egységes masszává dolgozzuk, majd kis golyókat formázunk, ízlés szerint kókuszreszelékbe forgatjuk, kis papírkosárkákba rakjuk.
  4. Mogyorókrémmel, esetleg Nutellával díszítjük. Hűtőszekrénybe tesszük, majd miután megkötött, fogyaszthatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás