Az ünnepeknek bizony meg kell adni a módját. Ezt nemcsak az íz, hanem a sütemény kinézete, megjelenése is nagyban befolyásolja. Szerencsére mindig van ötlet, amivel fel lehet dobni az édes kreációkat. A karácsonyi diós korongok tésztáját pogácsaszaggatóval szaggattam ki, amitől rögtön „ünnepibb” lett. A krémen kívül még csokiöntet került a kis korongokra, díszítésnek pedig dió. Természetesen a tésztát, ami a kivágás után megmaradt, félretettem, a gyerekek pedig örömmel ették a maradék csokiöntettel és krémmel. Szerző: Petra
Az ünnepeknek bizony meg kell adni a módját. Ezt nemcsak az íz, hanem a sütemény kinézete, megjelenése is nagyban befolyásolja. Szerencsére mindig van ötlet, amivel fel lehet dobni az édes kreációkat. A karácsonyi diós korongok tésztáját pogácsaszaggatóval szaggattam ki, amitől rögtön „ünnepibb” lett. A krémen kívül még csokiöntet került a kis korongokra, díszítésnek pedig dió. Természetesen a tésztát, ami a kivágás után megmaradt, félretettem, a gyerekek pedig örömmel ették a maradék csokiöntettel és krémmel. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Hogyan lehet ilyen szépen rálocsolni a csokit? Mártani esetleg lehet? Illetve milyen csoki kell,megakadt mikulás?