Az egyik lefinomabb és legpuhább karácsonyi kókuszos édesség, amit valaha ettem! A rendkívül lágy, finom piskótakorongokat kellemes vaníliakrémmel tapasztjuk össze, amihez lisztet, tejet, vaníliacukrot, porcukrot és vajat használtam. Természetesen vaníliapudingot is használhatunk. Az összetapasztott korongok oldalára is bőven került a krémből, majd az egészet illatos kókuszreszelékbe forgattam. A kreációt pedig a csokoládé tette tökéletessé. Vigyázat, puha és krémes, és nincs olyan gyerek, aki ne lenne tőle teljesen maszatos!
Az egyik lefinomabb és legpuhább karácsonyi kókuszos édesség, amit valaha ettem! A rendkívül lágy, finom piskótakorongokat kellemes vaníliakrémmel tapasztjuk össze, amihez lisztet, tejet, vaníliacukrot, porcukrot és vajat használtam. Természetesen vaníliapudingot is használhatunk. Az összetapasztott korongok oldalára is bőven került a krémből, majd az egészet illatos kókuszreszelékbe forgattam. A kreációt pedig a csokoládé tette tökéletessé. Vigyázat, puha és krémes, és nincs olyan gyerek, aki ne lenne tőle teljesen maszatos!
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak