TopReceptek.hu Desszertek, sütemények Sütés néküli édességek Karamellás desszert sütés nélkül, 15 pec alatt
Karamellás desszert sütés nélkül, 15 pec alatt
Recept Karamellás desszert sütés nélkül, 15 pec alatt
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   14.11.2019

Karamellás desszert sütés nélkül, 15 pec alatt

Kiváló édesség, amihez tényleg nem kell sok idő! Legutóbb lemértem, 15 perc. Ezalatt gyorsan el tudom készíteni a krémes habot, ki lehet bontani a vajas kekszet (mert boltit használtam), a karamellás sűrített tej szintén bolti, a reszelt csokoládé pedig adja magát. Ha a hab elkészült, csak rétegezünk: keksz, hab, keksz, sűrített tej, majd reszelt csokoládé. Szerző: Jaja

15 perc
Elkészítés
Alapanyagok
200 ml
habtejszín
500 g
mascarpone
2 PL
porcukor
karamellás sűrített tej konzerv
50 g
tejcsokoládé
250 g
vajas keksz
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A habtejszínt egy csipet sóval elkezdjük habbá verni.
  2. Hozzáadjuk a mascarpone sajtot és a porcukrot, majd tovább verjük, amíg habot nem kapunk.
  3. Előkészítjük a tepsit (30x22 cm), sütőpapírral kibéleljük, aljára kerül egy réteg vajas keksz.
  4. A kekszre rákenjük a habot, elegyengetjük, erre kerül még egy réteg keksz majd a karamellás sűrített tej.
  5. Tetejét reszelt csokoládéval díszíthetjük. Hűtőszekrénybe tesszük, majd miután megkötöttek a rétegek, tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása