Karamellás desszert sütés nélkül, 15 pec alatt

Recept Karamellás desszert sütés nélkül, 15 pec alatt
KÜLDÖTT KÉPEK

Kiváló édesség, amihez tényleg nem kell sok idő! Legutóbb lemértem, 15 perc. Ezalatt gyorsan el tudom készíteni a krémes habot, ki lehet bontani a vajas kekszet (mert boltit használtam), a karamellás sűrített tej szintén bolti, a reszelt csokoládé pedig adja magát. Ha a hab elkészült, csak rétegezünk: keksz, hab, keksz, sűrített tej, majd reszelt csokoládé. Szerző: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

200 mlhabtejszín
500 gmascarpone
2 PLporcukor
karamellás sűrített tej konzerv
50 gtejcsokoládé
250 gvajas keksz

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A habtejszínt egy csipet sóval elkezdjük habbá verni.
  2. Hozzáadjuk a mascarpone sajtot és a porcukrot, majd tovább verjük, amíg habot nem kapunk.
  3. Előkészítjük a tepsit (30x22 cm), sütőpapírral kibéleljük, aljára kerül egy réteg vajas keksz.
  4. A kekszre rákenjük a habot, elegyengetjük, erre kerül még egy réteg keksz majd a karamellás sűrített tej.
  5. Tetejét reszelt csokoládéval díszíthetjük. Hűtőszekrénybe tesszük, majd miután megkötöttek a rétegek, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás