A képviselőfánk az egyik kedvenc süteményünk, és minden formában szeretjük. Mivel eléggé sok dolgom volt, a család ennek ellenére képviselőfánkot ígértetett meg velem, el kezdtem azon gondolkodni, hogyan is lehetne kicsit hatékonyabbá tenni a munkát. Az eredeti recept szerint a tésztát habzsákba kell tenni és ezzel kell elkészíteni a szokásos gombócokat, de én ezt a lépést kihagytam. Egyszerűen a tésztát két részre osztottam, és a sütőben ropogósra sütöttem. Közben elkészítettem a karamellás krémet, amit ráraktam az egyik kész tésztára, lefedtem a másik tésztalappal, meglocsoltam a karamellás öntettel, és el is készült a karamellás képviselőfánk tepsiben.
A képviselőfánk az egyik kedvenc süteményünk, és minden formában szeretjük. Mivel eléggé sok dolgom volt, a család ennek ellenére képviselőfánkot ígértetett meg velem, el kezdtem azon gondolkodni, hogyan is lehetne kicsit hatékonyabbá tenni a munkát. Az eredeti recept szerint a tésztát habzsákba kell tenni és ezzel kell elkészíteni a szokásos gombócokat, de én ezt a lépést kihagytam. Egyszerűen a tésztát két részre osztottam, és a sütőben ropogósra sütöttem. Közben elkészítettem a karamellás krémet, amit ráraktam az egyik kész tésztára, lefedtem a másik tésztalappal, meglocsoltam a karamellás öntettel, és el is készült a karamellás képviselőfánk tepsiben.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Nada Indruchovanak
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak