Karamellás kosárkák csokival, marcipánnal

Recept Karamellás kosárkák csokival, marcipánnal

Hozzáadta: TopPetra, 7.11.2021

Kategória: Karácsony, Ünnepek, Karácsonyi desszertek

KÜLDÖTT KÉPEK

Az egyik legegyszerűbb krém, amit valaha készítettem. A sűrített tejet habosra dolgozom, és már kész is, nagykából 5 perc. A kosárkákat csokival és marcipáncsillaggal díszítettem. Szerőz: Petra H.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 7.11.2021

Kategória: Karácsony, Ünnepek, Karácsonyi desszertek

ALAPANYAGOK

Hozzávalók:

300 gbúzafinomliszt
200 gmargarin
100 gporcukor

Krém:

250 gvaj
1 dbkaramellás sűrített tej konzerv

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tészta hozzávalóit eldolgozzuk, másnapig pihentetjük.
  2. Kosárkákba töltjük, 180 fokon aranyszínűre sütjük.
  3. A sűrített tejet a vajjal alaposan eldolgozzuk, ezzel töltjük meg a kosárkákat.
  4. A tetejét csokintettel díszítjük.
  5. Ízlés szerint marcipánból csillagokat vágunk ki, ezzel is díszíthetjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás