TopReceptek.hu Ünnepek Karácsony Karácsonyi desszertek Karamellás kosárkák csokival, marcipánnal
Karamellás kosárkák csokival, marcipánnal
Recept Karamellás kosárkák csokival, marcipánnal
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   7.11.2021

Karamellás kosárkák csokival, marcipánnal

Az egyik legegyszerűbb krém, amit valaha készítettem. A sűrített tejet habosra dolgozom, és már kész is, nagykából 5 perc. A kosárkákat csokival és marcipáncsillaggal díszítettem. Szerőz: Petra H.

Alapanyagok

Hozzávalók:

300 g
búzafinomliszt
200 g
margarin
100 g
porcukor

Krém:

250 g
vaj
1 db
karamellás sűrített tej konzerv
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tészta hozzávalóit eldolgozzuk, másnapig pihentetjük.
  2. Kosárkákba töltjük, 180 fokon aranyszínűre sütjük.
  3. A sűrített tejet a vajjal alaposan eldolgozzuk, ezzel töltjük meg a kosárkákat.
  4. A tetejét csokintettel díszítjük.
  5. Ízlés szerint marcipánból csillagokat vágunk ki, ezzel is díszíthetjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása