Hát, ha tehetitek és a boltokban láttok, akkor mindenképp próbáljátok ki a vaníliás kekszet! Nekem a Lotus vált be, de már találkoztam hasonlóval nagyobb boltokban. Ha ez megvan, a többi már gyerekjáték. A habtejszínt, habfixálót és vaníliacukrot kemény habbá verjük egy jó teljesítményű kézi robotgéppel, és már csak a rétegezés marad hátra: kekszes réteg, hab, kekszes réteg, hab... A kész sütit már csak jól le kell hűteni (egy éjszakát is hagyhatjuk pihenni hűtőszekrénybe), utána pedig bezsebelhetjük az elismerést. Szerző: Simona
Hát, ha tehetitek és a boltokban láttok, akkor mindenképp próbáljátok ki a vaníliás kekszet! Nekem a Lotus vált be, de már találkoztam hasonlóval nagyobb boltokban. Ha ez megvan, a többi már gyerekjáték. A habtejszínt, habfixálót és vaníliacukrot kemény habbá verjük egy jó teljesítményű kézi robotgéppel, és már csak a rétegezés marad hátra: kekszes réteg, hab, kekszes réteg, hab... A kész sütit már csak jól le kell hűteni (egy éjszakát is hagyhatjuk pihenni hűtőszekrénybe), utána pedig bezsebelhetjük az elismerést. Szerző: Simona
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak