Karfiolos tócsni – egészséges, ízletes, tökéletes vacsora

Recept Karfiolos tócsni – egészséges, ízletes, tökéletes vacsora

Hozzáadta: TopPetra, 25.9.2021

Kategória: Fitnesz receptek, Hús nélkül, Ebéd, Főétkezések, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

Květákové placky jsem zvykla připravit tak, že nejdříve jsem květák naporcovala na růžičky, pak jsem je spařila, následně jsem růžičky protlačila a přidala ostatní suroviny. Nyní však placky tímto způsobem nepřipravuji, objevila jsem mnohem rychlejší způsob jak na to. Květák jednoduše nastrouháme na struhadle, přidám ostatní suroviny a je hotovo. Autor: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 25.9.2021

Kategória: Fitnesz receptek, Hús nélkül, Ebéd, Főétkezések, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

1/2 dbkarfiol
2 dbtojás
50 gbúzafinomliszt
csokorpetrezselyem
1/2 kv. kanálbors
1 kv. kanál
2 ev. kanálolaj
sütéshezolaj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A karfiolt megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Hozzáadjuk a tojást, lisztet, aprított petrezselyemzöldet, sózzuk és borsozzuk, rálocsoljuk a 3 kanál olajat. Jó alaposan elkeverjük.
  3. A serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a karfiolos masszát forró serpenyőbe teszük. Az egyik oldalát megsütjük.
  4. Megfordítjuk, másik felét is megsütjük.
  5. Miután megsült, ízlés szerint akár kisebb darabokra vághatjuk, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás