TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Karfiolos tócsni – egészséges, ízletes, tökéletes vacsora
Karfiolos tócsni – egészséges, ízletes, tökéletes vacsora
Recept Karfiolos tócsni – egészséges, ízletes, tökéletes vacsora
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   25.9.2021

Karfiolos tócsni – egészséges, ízletes, tökéletes vacsora

Květákové placky jsem zvykla připravit tak, že nejdříve jsem květák naporcovala na růžičky, pak jsem je spařila, následně jsem růžičky protlačila a přidala ostatní suroviny. Nyní však placky tímto způsobem nepřipravuji, objevila jsem mnohem rychlejší způsob jak na to. Květák jednoduše nastrouháme na struhadle, přidám ostatní suroviny a je hotovo. Autor: Jaja

20 perc
Elkészítés
15 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
1/2 db
karfiol
2 db
tojás
50 g
búzafinomliszt
csokor
petrezselyem
1/2 kv. kanál
bors
1 kv. kanál
2 ev. kanál
olaj
sütéshez
olaj
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A karfiolt megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Hozzáadjuk a tojást, lisztet, aprított petrezselyemzöldet, sózzuk és borsozzuk, rálocsoljuk a 3 kanál olajat. Jó alaposan elkeverjük.
  3. A serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a karfiolos masszát forró serpenyőbe teszük. Az egyik oldalát megsütjük.
  4. Megfordítjuk, másik felét is megsütjük.
  5. Miután megsült, ízlés szerint akár kisebb darabokra vághatjuk, tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása