A klasszikus cukros, roppanós habcsók kiváló kávés krémmel, finom csokoládéval a tetején. A habcsók nemcsak a cukrászatok egyik alap édessége, hanem a karácsonyok elengedhetetlen süteménye. Ez nálunk sincs másképp, és ezért is készítem el minden évben a kávékrémes habcsókot. Imádom, ahogy a számban ropog a tészta, az édes, lágy kávés krém pedig mindezt tökéletesen kiegészíti. Bár a boltit egyszerűbb megvenni, én és a család minfig az otthon elkészített mellett döntünk, és bolondítjuk meg finomabbnál finomabb krémekkel és díszítéssel a habcsókot.
A klasszikus cukros, roppanós habcsók kiváló kávés krémmel, finom csokoládéval a tetején. A habcsók nemcsak a cukrászatok egyik alap édessége, hanem a karácsonyok elengedhetetlen süteménye. Ez nálunk sincs másképp, és ezért is készítem el minden évben a kávékrémes habcsókot. Imádom, ahogy a számban ropog a tészta, az édes, lágy kávés krém pedig mindezt tökéletesen kiegészíti. Bár a boltit egyszerűbb megvenni, én és a család minfig az otthon elkészített mellett döntünk, és bolondítjuk meg finomabbnál finomabb krémekkel és díszítéssel a habcsókot.
Blogom: Akeber
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak