Rengeteg aranygaluska recepttel találkoztam, és rengeteg módszerrel is, ahogy pl. a zsiradékkal bevonják az egyes kis tésztadarabokat. Én pl. olvasztott vajat használok, édesanyám viszont csak simán olajat önt a tepsi aljára, és abba forgatja be a tésztát, más pedig olajas kézzel dolgozik. Nekem ez a recept vált be a legjobban, szerintem az olvasztott vajtól kicsit jobb lesz az íze és az illata is. Miután megsült, a tetejét vízzel megkenem, hogy megpuhuljon, majd vaníliás pudinggal, darált dióval és fahéjas cukorral tálalom.
Rengeteg aranygaluska recepttel találkoztam, és rengeteg módszerrel is, ahogy pl. a zsiradékkal bevonják az egyes kis tésztadarabokat. Én pl. olvasztott vajat használok, édesanyám viszont csak simán olajat önt a tepsi aljára, és abba forgatja be a tésztát, más pedig olajas kézzel dolgozik. Nekem ez a recept vált be a legjobban, szerintem az olvasztott vajtól kicsit jobb lesz az íze és az illata is. Miután megsült, a tetejét vízzel megkenem, hogy megpuhuljon, majd vaníliás pudinggal, darált dióval és fahéjas cukorral tálalom.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül