Kedvenc cseresznyés kevert süteményem

Recept Kedvenc cseresznyés kevert süteményem
KÜLDÖTT KÉPEK

Itt a hőség, kánikula, vele együtt pedig megjelentek a jobbnál jobb, finomabbnál finomabb gyümölcsök is. Adja magát a dolog, hogy készítsünk el ezt a tökéletes kevert tésztát cseresznyével. Szerző: Danka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

200 gkristálycukor
4 dbtojás
100 mlforró víz
100 mlolaj
1 csomagsütőpor
220 gbúzafinomliszt
1 kv. kanálmandula aroma
csipet

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tojássárgát a cukorral habbá verjük – kézi robotgéppel. Hozzáadjuk a vizet, olajat, aromát, a sütőporral elkevert lisztet, végül a csipet sóval habbá vert tojásfehérjét.
  2. 30 x.22 cm-es kivajazott tepsibe öntjük a tésztát. A cseresznyét kimagozzuk, réteslisztbe forgatjuk, majd rászórjuk a tésztára.
  3. 170 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás