TopReceptek.hu Gyümölcs szerint Cseresznye Kedvenc cseresznyés kevert süteményem
Kedvenc cseresznyés kevert süteményem
Recept Kedvenc cseresznyés kevert süteményem
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   19.6.2021

Kedvenc cseresznyés kevert süteményem

Itt a hőség, kánikula, vele együtt pedig megjelentek a jobbnál jobb, finomabbnál finomabb gyümölcsök is. Adja magát a dolog, hogy készítsünk el ezt a tökéletes kevert tésztát cseresznyével. Szerző: Danka

10 perc
Elkészítés
40 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
200 g
kristálycukor
4 db
tojás
100 ml
forró víz
100 ml
olaj
1 csomag
sütőpor
220 g
búzafinomliszt
1 kv. kanál
mandula aroma
csipet
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tojássárgát a cukorral habbá verjük – kézi robotgéppel. Hozzáadjuk a vizet, olajat, aromát, a sütőporral elkevert lisztet, végül a csipet sóval habbá vert tojásfehérjét.
  2. 30 x.22 cm-es kivajazott tepsibe öntjük a tésztát. A cseresznyét kimagozzuk, réteslisztbe forgatjuk, majd rászórjuk a tésztára.
  3. 170 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása