Ha netán nem tudnátok hova tenni a majonézt a hűtőből, akkor érdemes kipróbálni ennek a pompás kelt tésztának a receptjét. A tészta nagyjából klasszikus módon készül, azt leszámítva, hogy olaj és tojás helyett egyenesen majonéz kerül a hozzávalók közé. Miután a tészta már összeállt és megkelt, nem marad más hátra, mint kiszaggatni a korongokat, megpakolni a túrós töltelékkel, megsütni és megenni.
Ha netán nem tudnátok hova tenni a majonézt a hűtőből, akkor érdemes kipróbálni ennek a pompás kelt tésztának a receptjét. A tészta nagyjából klasszikus módon készül, azt leszámítva, hogy olaj és tojás helyett egyenesen majonéz kerül a hozzávalók közé. Miután a tészta már összeállt és megkelt, nem marad más hátra, mint kiszaggatni a korongokat, megpakolni a túrós töltelékkel, megsütni és megenni.
Blogom: Recepty z mojej kuchyne
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak