A sok lágy és krémes sütemény után egy kicsit tartalmasabb édességet szerettem volna készíteni. Mivel szeretem a puha és könnyű tésztát, kelt tésztából készült kalácsot készítettem édes morzsával. Hogy mindenkinek kedvére tegyek, több tölteléket is használtam: a klasszikus túrós és lekváros mellé almásat is készítettem. Ebből a mennyiségből 30 db, kb. 9-10 átmérőjű kis korong készült el. Szerencsére a kalács több napig is puha marad, és uzsonnának is csomagoltam a gyerekeknek.
A sok lágy és krémes sütemény után egy kicsit tartalmasabb édességet szerettem volna készíteni. Mivel szeretem a puha és könnyű tésztát, kelt tésztából készült kalácsot készítettem édes morzsával. Hogy mindenkinek kedvére tegyek, több tölteléket is használtam: a klasszikus túrós és lekváros mellé almásat is készítettem. Ebből a mennyiségből 30 db, kb. 9-10 átmérőjű kis korong készült el. Szerencsére a kalács több napig is puha marad, és uzsonnának is csomagoltam a gyerekeknek.
Forrás: Víkendové pečení
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak