Savanyú bablevest készítettem, és hát az szerintem a lángossal az igazi. Sajnos nem volt időm sem reggel, sem előző este elkészíteni a kelt tésztát, ezért maradtam egy alternatív megoldásnál, a kefires kenyérlángosnál. Töményebb, laktatóbb, mint a sima lángos, el kell ismerni, de az íze fenséges! A tésztájába a liszten és kefiren kívül csak só és szódabikarbóna került, és száraz serpenyőben sütöttem készre. Szerző: Karambola
Savanyú bablevest készítettem, és hát az szerintem a lángossal az igazi. Sajnos nem volt időm sem reggel, sem előző este elkészíteni a kelt tésztát, ezért maradtam egy alternatív megoldásnál, a kefires kenyérlángosnál. Töményebb, laktatóbb, mint a sima lángos, el kell ismerni, de az íze fenséges! A tésztájába a liszten és kefiren kívül csak só és szódabikarbóna került, és száraz serpenyőben sütöttem készre. Szerző: Karambola
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak