Az édes élvezetek fokozásának egyik nagy mestere a képviselőfánk. Nagyon sok tulajdonsága teszi alkalmassá arra, hogy eleget tegyen ennek a „küldetésnek”. Egyrészt az égetett tészta puhasága és finomsága, másrészt a tojásos krém, amiben a pudingos krémet a vaj és a tojáshab teszi még finomabbá, nem utolsósorban pedig a finom karamellel feldobott habtejszín, amiből tökéletes karamellás tejszínhab készül. A finomság elkészítését nem árt előre időzni, mert a tejszínhabot érdemes legalább fél nappal a véglegesítés előtt elkészíteni. Szerző: Marta
Az édes élvezetek fokozásának egyik nagy mestere a képviselőfánk. Nagyon sok tulajdonsága teszi alkalmassá arra, hogy eleget tegyen ennek a „küldetésnek”. Egyrészt az égetett tészta puhasága és finomsága, másrészt a tojásos krém, amiben a pudingos krémet a vaj és a tojáshab teszi még finomabbá, nem utolsósorban pedig a finom karamellel feldobott habtejszín, amiből tökéletes karamellás tejszínhab készül. A finomság elkészítését nem árt előre időzni, mert a tejszínhabot érdemes legalább fél nappal a véglegesítés előtt elkészíteni. Szerző: Marta
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak