Ünnepi édesség kicsiknek és nagyoknak! A tészta levegős, puha, lágy, a krém fenséges, amit még egy adag tejszínhabos réteggel és finom öntettel tehetünk még jobbá! A krémet előző este készítettem el, fóliával lefedtem, hűtőszekrénybe tettem, majd másnap kézi robotgéppel krémesre dolgoztam. A fánkok összeállítása már gyerekjáték, bátran ajánlom kezdő szakácsoknak is! Szerző: Danula
Ünnepi édesség kicsiknek és nagyoknak! A tészta levegős, puha, lágy, a krém fenséges, amit még egy adag tejszínhabos réteggel és finom öntettel tehetünk még jobbá! A krémet előző este készítettem el, fóliával lefedtem, hűtőszekrénybe tettem, majd másnap kézi robotgéppel krémesre dolgoztam. A fánkok összeállítása már gyerekjáték, bátran ajánlom kezdő szakácsoknak is! Szerző: Danula
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak