Kétszínű csokipraliné konyakos meggyel töltve

Recept Kétszínű csokipraliné konyakos meggyel töltve
KÜLDÖTT KÉPEK

A kis pralinék alapja a konyakba áztatott meggy. Ezt mindenki kedvére lekészítheti, de ha szerencséje van, akkor akár boltban is tud vásárolni. Ez a kis csoda került a világos és sötét csokoládé közé. Szerző: Karambola

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

étcsokoládé
fehér csokoládé
magozott meggy (konyakba áztatva)

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Előkészítjük a szilikon praliné formákat.
  2. Az étcsokoládét gőzfürdő felett felolvasztjuk.
  3. Az olvasztott csokoládét kerül a forma aljára, erre tesszük rá a magozott meggyet.
  4. A fehér csokoládét is felolvasztjuk, majd ezzel töltjük tele a formát.
  5. Természetesen fordított sorrendet is alkalmazhatunk: először a fehér, majd az étcsokoládé.
  6. Megvárjuk, míg a csoki kihűl. Hűtőszekrénybe tesszük, majd pedig kiforgatjuk a szilikon formából.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás