Kétszínű csokipraliné konyakos meggyel töltve

Hozzáadta: TopPetra, 15.12.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Sütés néküli édességek, Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek, Sütés nélküli desszertek
KÜLDÖTT KÉPEK
A kis pralinék alapja a konyakba áztatott meggy. Ezt mindenki kedvére lekészítheti, de ha szerencséje van, akkor akár boltban is tud vásárolni. Ez a kis csoda került a világos és sötét csokoládé közé. Szerző: Karambola
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 15.12.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Sütés néküli édességek, Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek, Sütés nélküli desszertek
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
étcsokoládé
fehér csokoládé
magozott meggy (konyakba áztatva)
- Előkészítjük a szilikon praliné formákat.
- Az étcsokoládét gőzfürdő felett felolvasztjuk.
- Az olvasztott csokoládét kerül a forma aljára, erre tesszük rá a magozott meggyet.
- A fehér csokoládét is felolvasztjuk, majd ezzel töltjük tele a formát.
- Természetesen fordított sorrendet is alkalmazhatunk: először a fehér, majd az étcsokoládé.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS