Kevert szelet cseresznyekompóttal

Recept Kevert szelet cseresznyekompóttal
KÜLDÖTT KÉPEK

A kevert szelet klasszikus, ellenállhatatlan finomság, a cseresznyekompót pedig már egy ideje a spájzban pihen. A kettőt pedig egész egyszerűen lehet kombinálni. Szerző: Reny Naty A.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

4 dbtojássárga
200 gkristálycukor
1 csomagvaníliacukor
100 mlolaj
100 mlvíz
200 gfinomliszt
1 csomagsütőpor
4 dbtojásfehérje
cseresznyekompót
porcukor szóráshoz

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tojássárgát a kristálcukorral és vaníliacukorral együtt habbá verjük. Hozzáadjuk az olajat és a vizet.
  2. Tovább verjük, beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk.
  3. Megszórjuk a lecsepegtetett cseresznyével.
  4. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Sütés alatt nem nyitjuk le a sütő ajtaját.

Blogom: Pečení všeho druhu ORIGINAL

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás