TopReceptek.hu Desszertek, sütemények Kevert sütemények Kevert szelet cseresznyekompóttal
Kevert szelet cseresznyekompóttal
Recept Kevert szelet cseresznyekompóttal
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   1.8.2021

Kevert szelet cseresznyekompóttal

A kevert szelet klasszikus, ellenállhatatlan finomság, a cseresznyekompót pedig már egy ideje a spájzban pihen. A kettőt pedig egész egyszerűen lehet kombinálni. Szerző: Reny Naty A.

20 perc
Elkészítés
30 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
4 db
tojássárga
200 g
kristálycukor
1 csomag
vaníliacukor
100 ml
olaj
100 ml
víz
200 g
finomliszt
1 csomag
sütőpor
4 db
tojásfehérje
cseresznyekompót
porcukor szóráshoz
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tojássárgát a kristálcukorral és vaníliacukorral együtt habbá verjük. Hozzáadjuk az olajat és a vizet.
  2. Tovább verjük, beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk.
  3. Megszórjuk a lecsepegtetett cseresznyével.
  4. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Sütés alatt nem nyitjuk le a sütő ajtaját.

Blogom: Pečení všeho druhu ORIGINAL

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása