Kifliből készült sonkás-sajtos tócsni

Hozzáadta: Alexa96, 1.6.2017
Kategória: Főételek, Köretek, Tócsnik, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd
KÜLDÖTT KÉPEK
A maradék, kiszáradt kiflit sok mindenhez fel lehet használni a konyhában. Erre tökéletes példa a kifliből készült sonkás-sajtos tócsni. A száraz kifli már adott volt, a hűtőben pedig további hozzávalókat találtam: sonkát, camembert sajtot, póréhagymát, a fűszerek a tojással és a tejjel együtt pedig szerencsére mindig megtalálható a konyhában. A hozzávalókat felkockáztam, a sajtot lereszeltem, jól összekevertem, fűszereztem és megsütöttem. Fantasztikus lett!
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Alexa96, 1.6.2017
Kategória: Főételek, Köretek, Tócsnik, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd
ALAPANYAGOK
Hozzávalók:
4 dbkifli (lehet öregebb)
3 dbtojás
150 mltej
150 gfüstölt sonka
1 dbpóréhagyma
1 dbcamembert
ízlés szerint só, bors
majoránna
fokhagyma
snidling
- Az öregebb kifliket kisebb kockákra vágjuk és meglocsoljuk a tojással elkevert tejjel. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majoránnával és fokhagymával tovább fűszerezzük. Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, a lereszelt camembert sajtot, az apróra kockázott sonkát, végül az apróra vágott snidlinget. Jó alaposan elkeverjük és pár percig pihentetjük.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS