Amikor találkozik a puha tészta a túróval és a szilvalekvárral, abból már rossz nem sülhet ki. Ha a tetejére tejszínhab is kerül, akkor az eredmény garantált siker. Ezért is imádja a család a kitűnő túrós-lekváros szeletet. Mivel a túró és az általam késztett szilvalekvár is kedvenc alapanyagaink közé tartozik, nem csoda, hogy a süti elég gyakran kerül az asztalra. Az elkészítése nagyon egyszerű, az egyetlen hátránya, hogy pillanatok alatt elfogy a tányérról. A tésztájába már friss gyümölcsöt, szilvát is raktam, ezzel is csodálatosra sikerült.
Amikor találkozik a puha tészta a túróval és a szilvalekvárral, abból már rossz nem sülhet ki. Ha a tetejére tejszínhab is kerül, akkor az eredmény garantált siker. Ezért is imádja a család a kitűnő túrós-lekváros szeletet. Mivel a túró és az általam késztett szilvalekvár is kedvenc alapanyagaink közé tartozik, nem csoda, hogy a süti elég gyakran kerül az asztalra. Az elkészítése nagyon egyszerű, az egyetlen hátránya, hogy pillanatok alatt elfogy a tányérról. A tésztájába már friss gyümölcsöt, szilvát is raktam, ezzel is csodálatosra sikerült.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Blazena Sadovskának
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak