Kiváló, alacsony kalóriatartalmú csirkemelles céklasaláta, akár vacsorára

Recept Kiváló, alacsony kalóriatartalmú csirkemelles céklasaláta, akár vacsorára
KÜLDÖTT KÉPEK

Sokszor előfordult már, hogy nagyon oda kellett figyelnem arra, mit és mennyit eszek. Ilyenkor a lehetőségek tárháza eléggé lecsökken. Az egyik nagy bánatom ilyenkor, hogy nemcsak a sokszor nagyon finom falatokról kell lemondani, és az sem mindegy, hogy a maradék, „MEGENGEDETT” ételekből mikor mennyit fogyasztok. Ezekre az esetekre nagyon jó választás a saláta, és az egyik személyes kedvencem a kiváló, alacsony kalóriatartalmú csirkemelles céklasaláta, amit akár vacsorának is fogyaszthatok. Mivel hús nélkül nem tudok létezni és a sima saláta sem elég laktató, igyekszem a csirkés salátákat minél finomabban, színesebben és ízesebben elkészíteni. Nekem nagyon bevált a recept.

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

400 gcékla
400 gcsirkemell
1 marékdió
125 gnatúr joghurt
ízlés szerint só, bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, egy kevés zsiradékon megpirítjuk. A céklát meghámozzuk és puhára főzzük..
  2. A diót kb. 3 percig egy serpenyőben pirítjuk.
  3. A főtt céklát lereszeljük, hozzáadjuk a pirított csirkemellet, a joghurtot, a diót, ízlés szerint fűszerezzük. Petrezselyemzölddel díszítjük, majd tálaljuk. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás