A kiváló gyors fánkok kelesztés nélkül nagy előnye, hogy sokkal gyorsabban elkészülnek, mint a klasszikus fánk. Az alapját a finom joghurtos tészta képezi, amit aztán bő olajban kisütünk, és porcukros-vaníliacukros keverékkel megszórunk. A tésztájába egy kis szódabikarbóna is kerül térfogatnövelőnek, így az olajban történő sütés közben a fánkok szépen megnövekszenek. Mi nagyon szeretjük ezt az édességet, néha pedig félbevágom, és Nutellával, lekvárral vagy pudingos-túrós krémmel is megkenem. Persze ez már jelentősen megnöveli az elkészítési időt, de azért egy próbát megér.
A kiváló gyors fánkok kelesztés nélkül nagy előnye, hogy sokkal gyorsabban elkészülnek, mint a klasszikus fánk. Az alapját a finom joghurtos tészta képezi, amit aztán bő olajban kisütünk, és porcukros-vaníliacukros keverékkel megszórunk. A tésztájába egy kis szódabikarbóna is kerül térfogatnövelőnek, így az olajban történő sütés közben a fánkok szépen megnövekszenek. Mi nagyon szeretjük ezt az édességet, néha pedig félbevágom, és Nutellával, lekvárral vagy pudingos-túrós krémmel is megkenem. Persze ez már jelentősen megnöveli az elkészítési időt, de azért egy próbát megér.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül