Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz
A kiváló és szaftos hús titka ebben a pácban rejlik. Csupán 5 perc az elkészítése, a grillhúsok elengedhetetlen hozzávalója.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 22.10.2016
Kategória: Tippek és trükkök
ALAPANYAGOK
Páchoz:
2 dbtojás
1 ev. kanálmustár
1 ev. kanálkeményítő
1 kv. kanálsó
1 kv. kanálkedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)
Sütéshez:
1 ev. kanálolaj
2 kv. kanálszezámmag
Továbbá:
500 ghús
- A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst.
- A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
- A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk. Jó étvágyat!
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Rychlá marináda hotová za 5 minut, po které bude maso lahodné a šťavnaté.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Rýchla marináda hotová za 5 minút, po ktorej bude mäso lahodné a šťavnaté.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schnelle Marinade in 5 Minuten – das Fleisch wird lecker und saftig an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS