TopReceptek.hu Tippek és trükkök Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz
Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
Viki78    ·   22.10.2016

Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz

A kiváló és szaftos hús titka ebben a pácban rejlik. Csupán 5 perc az elkészítése, a grillhúsok elengedhetetlen hozzávalója.

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alapanyagok

Páchoz:

2 db
tojás
1 ev. kanál
mustár
1 ev. kanál
keményítő
1 kv. kanál
1 kv. kanál
kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Sütéshez:

1 ev. kanál
olaj
2 kv. kanál
szezámmag

Továbbá:

500 g
hús
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst.
  2. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
  3. A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk. Jó étvágyat!

Videó kóstolók

Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept