Bevált recept a kívül ropogós, belül puha házi kenyérre. Az összetevők a megszokottak, de a technika kicsit eltérhet a többi recepttől. Az egyik ilyen „változtatás”, hogy a tésztát többször is áthajtom, a másik pedig az, hogy legalább 8 órát kelesztem. A tésztát érdemes előző nap este elkészíteni, így másnap már csak kevés dolog van vele. A kapott kenyér a család minden igényének megfelel! Szerző: Jaja
Bevált recept a kívül ropogós, belül puha házi kenyérre. Az összetevők a megszokottak, de a technika kicsit eltérhet a többi recepttől. Az egyik ilyen „változtatás”, hogy a tésztát többször is áthajtom, a másik pedig az, hogy legalább 8 órát kelesztem. A tésztát érdemes előző nap este elkészíteni, így másnap már csak kevés dolog van vele. A kapott kenyér a család minden igényének megfelel! Szerző: Jaja
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Úgy tűnik, magokat is tartalmaz. Azokat mikor teszed hozzá? A többszöri hajtogatást a 12 órás kelesztés után csinálod? Köszönöm a válaszod.
A magokat még az elején, de ez ízlés dolga. A hajtogatást a kelesztés előtt csináljuk.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Bocsánat, újra olvastam a receptet. 60 g = 6 dkg élesztő szerepel. Valóban?