TopReceptek.hu Saláták Zöldségsaláták Klasszikus káposztasaláta, a régi időkből. Egyszerű, gyors, ráadásul sok ételhez illik.
Klasszikus káposztasaláta, a régi időkből. Egyszerű, gyors, ráadásul sok ételhez illik.
Recept Klasszikus káposztasaláta, a régi időkből. Egyszerű, gyors, ráadásul sok ételhez illik.
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   20.5.2023

Klasszikus káposztasaláta, a régi időkből. Egyszerű, gyors, ráadásul sok ételhez illik.

Ez a káposztasaláta nagyon sok ételhez elképzelhető. Húsokhoz, tésztákhoz, ragukhoz... Érdemes belőle többet is készíteni.

20 perc
Elkészítés
Alapanyagok
750 g
káposzta
2 db
sárgarépa
1 db
vöröshagyma
1 db
salátauborka
ízlés szerint
olaj
ízlés szerint
ecet
ízlés szerint
ízlés szerint
őrölt bors
ízlés szerint
kristálycukor
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A káposztát csíkokra vágjuk vagy legyaluljuk.
  2. Hozzáadjuk a nagy lyukú reszelőn lereszelt répát és uborkát, majd a vékonyra szeletelt vöröshagymát.
  3. Ecettel, olajjal locsoljuk, meg, tovább ízesítjük sóval, borssal és kristálycukorral.
  4. Alaposan elkeverjük, majd felszolgáljuk. Én akkor szeretem, ha a répa még ropogós.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása