Hihetetlenül finom, lágy és puha sütemény, ami még szebbé teszi a karácsonyi és ünnepi pillanatokat. A klasszikus mézes szelet feldobja az ünnepeket, és a gyerekek alig várják, hogy lecsapjanak a finomságra. Általában 4 rétegesre készítem, de ha a gyerekek nagyon akarják, akkor több rétegesre is tudom varázsolni. Ilyenkor az alapanyagok mennyiségét arányosan növelem. A krém valami fenséges ezzel a tésztával, hihetetlen, hogy egy kis tejföl és cukor keverékéből ilyen finomság készül.
Hihetetlenül finom, lágy és puha sütemény, ami még szebbé teszi a karácsonyi és ünnepi pillanatokat. A klasszikus mézes szelet feldobja az ünnepeket, és a gyerekek alig várják, hogy lecsapjanak a finomságra. Általában 4 rétegesre készítem, de ha a gyerekek nagyon akarják, akkor több rétegesre is tudom varázsolni. Ilyenkor az alapanyagok mennyiségét arányosan növelem. A krém valami fenséges ezzel a tésztával, hihetetlen, hogy egy kis tejföl és cukor keverékéből ilyen finomság készül.
* Oroszországban 30%-os tejföllel készítik a krémet. Én 12%-os tejfölt használtam, és így is pompásra sikerült.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak