Klasszikus párizsi saláta. Halloween módra tálalva.

Recept Klasszikus párizsi saláta. Halloween módra tálalva.
KÜLDÖTT KÉPEK

Nem mindennapi tálalás, de a gyerekzsúrra mindent meg tesz az ember. A klasszikus virslit sem hagyhattam ki, amit boszorkányujjként díszítettem. Hozzá friss péksütemény. Szerző: Blazka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

500 gpárizsi, sonka vagy szalámi
1 dbvöröshagyma
4 dbcsemegeuborka
400 gborsókonzerv
1 ev. kanálmustár
Ízlés szerint
Ízlé szerintbors
Ízlés szerintworchestershire szósz
200 mlmajonéz

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az uborkát apróra vágjuk, hozzáadjuk a nagy lyukú reszelőn lereszelt vöröshagymát és párizsit.
  2. Elkeverjük, sózzuk és borsozzuk. A borsót lecsepegtetjük, hozzáadjuk, majd mustárral és worchestershire szósszal ízesítjük. A végén a majonézt is belekeverjük.
  3. Ha az állaga nem jó, akkor majonézzel javíthatunk rajta.
  4. Pár óra hűtőszekrénybe tesszük. Virslivel tálaljuk, a „körmöket” tökmaggal vagy mandulával formázzuk meg.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás