Ha a felnőtteket szeretnénk meglepni valamilyen édes finomsággal, akkor rögtön a kávé vagy az alkohol jut eszembe, mint alapanyag. A kávéra nem volt gusztusom, így maradt az alkohol. Mivel szeretek új dolgokat kipróbálni, gondoltam, nem rossz ötlet a jól ismert recepteket alapul venni, de egy kicsit változtatni rajta. Így jött a kókuszos-banános tiramisu ötlete. Hogy miben is különbözik a klasszikustól? A piskótát kókusztejszínes-tojáslikőrös keverékbe mártottam, amitől nagyon puha és fantasztikusan finom lett! A krémet sem a megszokott szerint készítettem, a rétegezésnél pedig banánt is használtam. A végeredmény pedig tökéletes lett! Már csak azt kellett kivárni, hogy a hűtőszekrényben összeérjenek az ízek – és bizony ez volt a legnehezebb.
Ha a felnőtteket szeretnénk meglepni valamilyen édes finomsággal, akkor rögtön a kávé vagy az alkohol jut eszembe, mint alapanyag. A kávéra nem volt gusztusom, így maradt az alkohol. Mivel szeretek új dolgokat kipróbálni, gondoltam, nem rossz ötlet a jól ismert recepteket alapul venni, de egy kicsit változtatni rajta. Így jött a kókuszos-banános tiramisu ötlete. Hogy miben is különbözik a klasszikustól? A piskótát kókusztejszínes-tojáslikőrös keverékbe mártottam, amitől nagyon puha és fantasztikusan finom lett! A krémet sem a megszokott szerint készítettem, a rétegezésnél pedig banánt is használtam. A végeredmény pedig tökéletes lett! Már csak azt kellett kivárni, hogy a hűtőszekrényben összeérjenek az ízek – és bizony ez volt a legnehezebb.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak