Kókuszos-gyümölcsös pohárdesszert

Recept Kókuszos-gyümölcsös pohárdesszert
KÜLDÖTT KÉPEK

Szerencsére már mangót is lehet kapni nagyobb boltokban, ezért kapva kaptam az alkalmon és elkészítettem ezt a csodás pohárdesszertet. Ehhez nem is kellett sok minden, csupán mangó, málna, kókusztejszín és pár szem édes bonbon. A többi már gyerekjáték, csak bele kell rétegezni a finomságokat a pohárba és kész is. Szerző: Anicka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

1 dbmangó
2 ev. kanálmandula díszítéshez
1/2 bögremálna
400 gkókusztejszín (konzerv)
Bonbon

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A kókusztejszín konzervet felnyitjuk, a levét kiöntjük, így megmarad a finom, zsíros tejszín.
  2. A krémet turmixgépe tesszük és lágy állagúra turmixoljuk. Ha túl sűrűnek tűnik, akkor a felfogott kókusztejből adhatunk hozzá.
  3. A mangót felkockázzuk, majd a harmadát két pohárba szórjuk.
  4. A mangóra tesszük rá a finom krémet. A krémre kerül a málna, egy újabb adag mangó és a aprított bonbon.
  5. Krémmel, aprított mangóval és mandulával díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás