Kókuszos karácsonyi méhkas sütemény

Recept Kókuszos karácsonyi méhkas sütemény
KÜLDÖTT KÉPEK

Ezt az ötlettet egyik barátnőmtől lestem el. Előszeretettel készít méhkas süteményt, és én is ellestem ezt-azt a konyhájából. A kókuszos karácsonyi méhkast csokoládés krémmel töltöttem meg, így tapasztottam fel a piskótára. A méhkas sütit még fejér csokoládés öntetbe is márthatjuk, vagy egyszerűen kókuszreszelékkel és reszelt csokoládéval díszítjük. Szerző: Adkas

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

300 gkókuszreszelék
1 dbsűrített tej konzerv
100 gtejpor
150 gporcukor
piskóta
fehér csokoládé
ehető díszek
kókuszreszelék díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A kókuszreszeléket, sűrített tejet, tejport, porcukrot elkeverjük. Akkor jó, ha a massza a sűrű, formázható, így kókuszreszelékkel, tejporral vagy porcukorral tudunk javítani az állagán.
  2. A masszát beletöltjük a méhkas formába. Az alján egy fakanál nyelével lyukat készítünk, Nutellával vagy más sűrű krémmel megtöltjük. Legegyszerűbb, ha a krémet süteményes zsákba töltjük és azzal nyomjuk a krémet a méhkasba.
  3. A töltött kókuszos méhkast piskótára tesszük, a tetejét fehér csokoládés öntettel, kókuszreszelékkel, egyéb ehető díszekkel díszítjük.

Blogom: Adkas

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás