Kókuszos korongok extra adag krémmel

Recept Kókuszos korongok extra adag krémmel
KÜLDÖTT KÉPEK

Fantasztikus kókuszos falatok, krémmel és csokival. Aki még több krémmel szeretné, semmi akadálya, annyit tesz rá, amennyit csak szeretne. Szerző: Mineralka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Tészta:

250 gvaj
250 grétesliszt
200 gkókuszreszelék
80 gporcukor
30 gkakaó
1 dbtojás

Töltelék:

500 mltej
1 csomagvaníliacukor
5 ev. kanálrétesliszt
5 ev. kanálkókuszreszelék
200 gvaj
100 gporcukor

Szükségünk lesz még:

Ízlés szerintcsokiöntet
Forgatáshozkókuszreszelék

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tészta hozzávalóit eldolgozzuk, golyó alakúra formázzuk, fóliába csomagoljuk, legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük. A kihűlt tésztát kinyújtjuk, a kiszaggatott formákat sütőpapírra kibélelt tepsire tesszük, 190 fokon 10 percig sütjük.
  2. A tejet vaníliacukorral elkeverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a lisztet. Sűrű krémet főzünk, kihűtjük. Miután kihűlt, beledolgozzuk a porcukorral habosra vert vajat. A kapott krémet süteményes zsákba töltjük, ezzel visszük fel a finom tésztaformákra. A tetejére ismét tésztaforma kerül.
  3. Az oldalát ízlés szerint kókuszreszelékbe forgatjuk, csokiöntettel díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás