Kókuszos medvetalp

Recept Kókuszos medvetalp
KÜLDÖTT KÉPEK

Pompás karácsonyi édesség, amit szinte szétolvad a nyelven. Aki szereti a kókuszt, az is imádni fogja. Szerző: Danka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

300 grétesliszt
100 gkristálycukor
1 csomagvaníliacukor
120 gkókuszreszelék
120 gvaj
2 ev. kanálhabtejszín
2 dbtojás

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A hozzávalókból tésztát dolgozunk.
  2. A recept trükkje, hogy a tésztát legalább egy éjszakát kell fóliába csomagolva hűtőben tárolni. Ezután hosszú hengert formázunk, kisebb darabokra vágjuk, majd ezeket nyomkodjuk bele a kivajazott formákba.
  3. 160 fokos sütőben 10 percig sütjük. Kihűtjük, kiforgatjuk a formából, porcukorral vagy vaníliacukorral meghintjük.
  4. Pihentetjük, akár egy napot, majd tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás