A kókusz nagyon hálás alapanyag, mert nagyon jól lehet használni tésztában és krémben is. Sőt, ha csak szimplán megszórjuk vele a kész süteményt, már akkor is egy új ízvilágot tudunk elélni. Ennél a kókuszos szeletnél a kókuszreszelék a krémbe került, a kókuszos csokiszeletet pedig a tetejére reszeltem. Gondoltam, ezzel egy kicsit újítok. Szerző: Lacusin
A kókusz nagyon hálás alapanyag, mert nagyon jól lehet használni tésztában és krémben is. Sőt, ha csak szimplán megszórjuk vele a kész süteményt, már akkor is egy új ízvilágot tudunk elélni. Ennél a kókuszos szeletnél a kókuszreszelék a krémbe került, a kókuszos csokiszeletet pedig a tetejére reszeltem. Gondoltam, ezzel egy kicsit újítok. Szerző: Lacusin
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak