Kókuszrolád sütés nélkül

Hozzáadta: Alexa96, 25.1.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek, Kókuszos desszertek, Sütés nélküli desszertek, Édes sütemények, Sütés néküli édességek
Ha nem vesszük figyelembe azt az időt, amíg a kókuszrolád tésztája a hűtőben lehűl (ez kb. egy óra), akkor tényleg nagyon gyors az elkészítése. Lényegében a tésztát és a tölteléket is csaj jó alaposan el kell dolgozni. A lehűlt tésztát kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel és felcsavarjuk. Szerintem a kókuszrolád sütés nélkül hidegen a legfinomabb, és garantált, hogy az utolsó morzsáig elfogy.
Hozzáadta: Alexa96, 25.1.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek, Kókuszos desszertek, Sütés nélküli desszertek, Édes sütemények, Sütés néküli édességek
ALAPANYAGOK
Tészta:
Kókuszos töltelék:
- A kekszet apróra törjük, elkeverjük a porcukorral és a kakaóval, hozzáöntjük a kávét és a rumot. Eldolgozzuk, fóliába csomagoljuk és legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
- Közben hozzálátunk a töltelékhez: a vajat a cukorral habosra verjük, majd belekeverjük a kókuszreszeléket is.
- A kihűlt tésztát két fólialap közt téglalap alakúra, 0.5 cm vastagra nyújtjuk.
- A tésztát megkenjük a töltelékkel, felcsavarjuk, és visszatesszük a hűtőszekrénybe.
- Miután jól kihűlt, forró vízbe mártott éles késsel felszeleteljük.
Köszönöm megtaláltam :)
Nincs leírva a recept !!