Ha nem vesszük figyelembe azt az időt, amíg a kókuszrolád tésztája a hűtőben lehűl (ez kb. egy óra), akkor tényleg nagyon gyors az elkészítése. Lényegében a tésztát és a tölteléket is csaj jó alaposan el kell dolgozni. A lehűlt tésztát kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel és felcsavarjuk. Szerintem a kókuszrolád sütés nélkül hidegen a legfinomabb, és garantált, hogy az utolsó morzsáig elfogy.
Ha nem vesszük figyelembe azt az időt, amíg a kókuszrolád tésztája a hűtőben lehűl (ez kb. egy óra), akkor tényleg nagyon gyors az elkészítése. Lényegében a tésztát és a tölteléket is csaj jó alaposan el kell dolgozni. A lehűlt tésztát kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel és felcsavarjuk. Szerintem a kókuszrolád sütés nélkül hidegen a legfinomabb, és garantált, hogy az utolsó morzsáig elfogy.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Nincs leírva a recept !!
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Köszönöm megtaláltam :)