Kolbásszal és sajttal töltött, panírozott csirkemell táska

Hozzáadta: TopPetra, 21.9.2020
Kategória: Főételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
KÜLDÖTT KÉPEK
Ennek a receptnek a címe mindent elárul. Csirkemell, amit nemes egyszerűséggel sajttal és vékonyra vágott, pikáns kolbásszal töltöttem meg. A következő lépés a táska lezárása és panírozása. A csirketáska elég vastag, ezért az mindkét oldalát kevés olajon hirtelen lepirítottam, majd a táskát forró sütőben készre sütöttem. A tetejére már csak egy adag reszelt mozzarella sajt került. Szerző: Lacusin
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 21.9.2020
Kategória: Főételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
500 gcsirkemell
1 dbtojás
50 gszeletelt pikás kolbász
50 gmozzarela
16 szeletsajt
1/2 bögrefinomliszt
1/2 bögrezsemlemorzsa
6 ev. kanálnövényi olaj
só, bors
- A tepsit 180 fokra előmelegítjük.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS