Meggyőződésem, hogy a kelt tésztából csak finomság készülhet. A legutóbbi választásom a kolbászos-sajtos falatkákra esett. egyrészt a kelt tészta, másrészt a finom és pikáns kolbász végett. A többi pedig a klasszikus kellék: paradicsompüré vagy ketchup, finom fűszerek (oregánót választotta, de pizzafűszer is bátran használható), na meg az elengedhetetlen reszelt sajt. A korongok szépen megkelnek, feljönnek, puhák és finomak. Kiváló vendégváró falatok, előétel, vagy akár kenyér helyett főzelékekhez is fogyasztható, ki hogy szereti.
Meggyőződésem, hogy a kelt tésztából csak finomság készülhet. A legutóbbi választásom a kolbászos-sajtos falatkákra esett. egyrészt a kelt tészta, másrészt a finom és pikáns kolbász végett. A többi pedig a klasszikus kellék: paradicsompüré vagy ketchup, finom fűszerek (oregánót választotta, de pizzafűszer is bátran használható), na meg az elengedhetetlen reszelt sajt. A korongok szépen megkelnek, feljönnek, puhák és finomak. Kiváló vendégváró falatok, előétel, vagy akár kenyér helyett főzelékekhez is fogyasztható, ki hogy szereti.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak