Zöldséges-csirkemelles saláta
Hozzáadva: 23.2.2020
Szeretem a színes salátákat, és külön öröm, ha még a vonalakra is oda tudok vele figyelni. A zöldséges-csirkemelles saláta pedig nemcsak egészséges, hanem finom is! A zöldségeket senkinek se kell bemutatni, a csirkemellet pedig nemes egyszerűséggel sós vízben főztem puhára, majd falatnyi kis cafatokra szedtem. A csirkemellet és zöldséget már csak egy adag finom szósszal kellet kiegészítenem, amihez tejfölt, mustárt, újhagymát és fűszereket választottam.
Előkészítés 30 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Szószok/mártások grillezett húsokhoz
Hozzáadva: 20.8.2017
A grillezés elengedhetetlen kelléke egy jó grill, a pácolt hús, na meg a finom szószok és mártogatósok, amik szinte felejthetetlenné teszik a fogásokat. Most öt kiváló szószt/mártást gyűjtöttünk egy csomagba, amit egyszerű, mindenki számára elérhető alapanyagokból készíthetünk el. Akár többet is készíthetünk egy-egy grillezés alkalmával, hogy mindenki kedvére tegyünk. Itt megtalálható a pikáns, mézes-mustáros, currys, majonézes-fokhagymás és kapros mártogatós is. Válogassunk kedvünkre.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Kiváló, alacsony kalóriatartalmú csirkemelles céklasaláta, akár vacsorára
Hozzáadva: 10.5.2017
Sokszor előfordult már, hogy nagyon oda kellett figyelnem arra, mit és mennyit eszek. Ilyenkor a lehetőségek tárháza eléggé lecsökken. Az egyik nagy bánatom ilyenkor, hogy nemcsak a sokszor nagyon finom falatokról kell lemondani, és az sem mindegy, hogy a maradék, „MEGENGEDETT” ételekből mikor mennyit fogyasztok. Ezekre az esetekre nagyon jó választás a saláta, és az egyik személyes kedvencem a kiváló, alacsony kalóriatartalmú csirkemelles céklasaláta, amit akár vacsorának is fogyaszthatok. Mivel hús nélkül nem tudok létezni és a sima saláta sem elég laktató, igyekszem a csirkés salátákat minél finomabban, színesebben és ízesebben elkészíteni. Nekem nagyon bevált a recept.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Házi majonézes saláta
Hozzáadva: 22.3.2018
A majonézes salátában azt szeretem, hogy mindenki maga ízvilágára igazítva készítheti el. A saláta alapját a puha burgonya és a majonéz képezi, amit utána a zöldségek, a tojás és a jól kiválasztott fűszerezés tesz tökéletessé. Én nem gondoltam túl a dolgot, répát, fehérrépát, hagymát, borsót, kevés zellert, hagymát és főtt tojást használtam. A majonézt egy kevés ecettel és citromlével kevertem el, de mustárt is adhatunk hozzá. Só és bors, pár óvatos keverés, egy kevés pihentetés, és már tálalható is. Szerző: jitule
Előkészítés 45 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE