Talán furán hangzik, de a krémes csokoládés kísértés a többi süteményhez képest gyorsan elkészül. Ehhez persze nem árt előző nap elkezdeni készülődni. Egész egyszerűen a habtejszínben feloldjuk a csokoládét, és egy éjszakán át hűtjük. Ha ezzel megvagyunk, akkor a másnapi sürgés-forgás a konyhában már igazán gyorsan megy! A tésztát megsütjük, a krémmel megkenjük, tetejét pedig kakaóval megszórjuk. A végeredmény egy pompás, puha, kakaós, krémes finomság. Szerző: Petra
Talán furán hangzik, de a krémes csokoládés kísértés a többi süteményhez képest gyorsan elkészül. Ehhez persze nem árt előző nap elkezdeni készülődni. Egész egyszerűen a habtejszínben feloldjuk a csokoládét, és egy éjszakán át hűtjük. Ha ezzel megvagyunk, akkor a másnapi sürgés-forgás a konyhában már igazán gyorsan megy! A tésztát megsütjük, a krémmel megkenjük, tetejét pedig kakaóval megszórjuk. A végeredmény egy pompás, puha, kakaós, krémes finomság. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak