A sütőtök vagy hokkaido tök igazi tökéletes őszi alapanyag. Édesen, sósan, csípősen, pikánsan is elkészíthető. Nagyon hálás feladat vele dolgozni, és akár krémlevesnek, köretnek vagy éppen sütemény alapanyagnak is használhatjuk. Legutóbb krémes hokkaido tökös krémes szeletet készítettem, ahol a lágy, puha tésztát a tökből készült pürével dobtam fel. Erre került egy adag sűrű, finom lekvár, lágy krém és a csokiöntet. Szerző: Danka
A sütőtök vagy hokkaido tök igazi tökéletes őszi alapanyag. Édesen, sósan, csípősen, pikánsan is elkészíthető. Nagyon hálás feladat vele dolgozni, és akár krémlevesnek, köretnek vagy éppen sütemény alapanyagnak is használhatjuk. Legutóbb krémes hokkaido tökös krémes szeletet készítettem, ahol a lágy, puha tésztát a tökből készült pürével dobtam fel. Erre került egy adag sűrű, finom lekvár, lágy krém és a csokiöntet. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak