A tojásfehérjét csipet sóval habbá verjük, majd beledolgozzuk a cukrot is. Hozzáadjuk a lisztet, fakanállal óvatosan eldolgozzuk. A kapott tésztát sütőpapírral kibélelt, 24x24 cm-es tepsibe öntjük, 175 fokon 10 percig sütjük.
A megsült tésztát forró tejjel meglocsoljuk, majd kihűtjük.
A tojássárgát, keményítőt és tejet csomómentesre keverjük, majd sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük.
A vajat habosra verjük, majd kanalanként beledolgozzuk a krémet. A kapott vajas krémet kenjük rá a kihűlt tésztára, elegyengetjük.
A habtejszínt habbá verjük, ezt is rákenjük a süteményre. Hűtőszekrénybe tesszük, majd egy éjszakányi pihenés után felszeleteljük, tálaljuk.