A tojást és egy tojássárgát a porcukorral és rummal eldolgozzuk. Hozzáadjuk a mézet, szódabikarbónával elkevert lisztet, az olvasztott vajat és a tejet. A kapott tésztát 2 részre szedjük, majd mindegyiket vékonyra nyújtjuk, tepsi méretűre (36x25 cm). Az egyik tésztát még sütés előtt kockára vágunk. A tésztalapokat 200 fokon 4-5 percig sütjük.
A pudingport a tejben csomómenetesre keverjük, hozzáadjuk a vaníliacukrot és elkezdjük főzni. Amikor már meleg, belekeverjük a tojássárgát és a lisztet is. Sűrű krémet főzünk.
A vajat a cukorral habosra verjük, majd belekeverjük a kihűlt krémbe.
A sértetlen tésztalapra rákenjük a krémet. Rákenjük a tejszínhabot, majd rátesszük a kis kockára vágott tésztalapot is.